Через дуже дивну причину: Відому українську співачку не випустили з країни

За словами Яни Соломко, їй заборонили виїжджати з країни, тому що вона нібито не виплачує гроші синові, якого у неї навіть немає.

Яна Соломко із донькою. Фото: соцмережі.

Відома українська співачка Яна Соломко (SOYANA) не змогла виїхати з країни, ставши жертвою шахраїв. Відповідною історією артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram, уточнивши, що невідомі "повісили" на неї аліменти за неіснуючу дитину, передають Патріоти України.

"Була п'ятниця. Вранці я виїхала з дитиною на машині в іншу країну. До кордону ми проїхали 500 км. І коли вже пройшли майже весь огляд, прикордонники, які мене впізнали, покликали в кабінет і запитали: "Яно, ви що, брали кредит?". Я відповіла, що, звичайно ж, ні. І тут мені повідомили, що я "невиїзна", – зазначила вона.

За словами Соломко, їй заборонили виїжджати з країни, тому що вона нібито не виплачує гроші синові, якого у неї навіть немає. "Сенсація! У SOYANA є шестирічний син, про якого вона не підозрювала! На той момент я була вже у всіх базах і вирішити цю проблему на місці, зрозуміло, не змогла. Ну що робити – поплакала, заправилися валеріаною, і відмотала назад 500 км. І ми почали розбиратися. Завдяки моєму адвокату Семену Кривоносу", – додала вона.

За словами Соломко, їй показали справу, в якій дійсно якийсь "чоловік" прийшов восени до виконавчої служби з рішенням суду. "Я поїхала до суду, який, нібито, прийняв рішення про мій невиїзд. Там нам сказали, що рішення липове, що печатка та підпис не їхні. Вся ця справа була фейком і аферою! Хтось просто хотів зробити мені "приємно" перед моїм концертом", – додала вона.

Соломко також розповіли, що рішення вона отримає зовсім не скоро. Однак співачці допомогли друзі завершити цю історію доброю нотою.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...