Через групу підозрілих невідомих: У Києві біля будівлі СБУ стріляли з автомата (фото, відео)

Сьогодні в Києві біля будівлі Головного управління СБУ співробітник інкасаторської служби відкрив стрілянину. Про це повідомляє столична поліція, передають Патріоти України.

“Сьогодні, 25 січня, столичні поліцейські отримали інформацію про те, що біля однієї із фінансових установ у центрі міста невідомий здійснив постріл з автомата. Одразу на місце прибули спецпризначенці та слідчо-оперативна група”, – сказано в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, представники охоронної фірми зайшли в приміщення банку, де в цей час знаходилася група невідомих. Між працівниками охорони і незнайомцями виник конфлікт, а пізніше на вулиці представник служби охорони зробив кілька пострілів вгору. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Двоє активних учасників конфлікту доставлені в районне управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за статтею хуліганство. Слідчі дії тривають. У соцмережах пишуть, що стрілянина сталася під Головним управлінням СБУ.

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...