Через гучний плач: У Росії мати по-звірячому вбила однорічного сина (фото)

У Підмосков'ї (РФ) 22-річна вагітна жінка забила до смерті однорічного сина через його гучний плач. Інцидент стався в одному із сіл Істрінського району 23 червня, повідомляють Патріоти України.

Дитина, не приходячи до тями, померла в реанімації 1 липня. Відзначається, що того дня батько загиблого малюка, 21-річний Денис, курив на балконі, коли почув шум у квартирі. Він увійшов до кімнати й побачив сина Івана на підлозі, із його рота йшла кров.

У реанімації Красногорської міської лікарні у хлопчика діагностували множинні травми головного мозку. Понад тиждень лікарі боролися за життя дитини, але вона померла.

Згідно з даними посмертної медичної експертизи, причинами смерті стали травматичний набряк головного мозку, дифузна травма головного мозку, отримані в результаті удару тупим предметом.

Підозрювана

При цьому спочатку мати загиблого, Катерина, заявила чоловікові, що дитина просто випадково випала з ліжечка, однак через кілька днів жінка зізналася, що гучний плач сина діяв їй на нерви. Тому вона схопила хлопчика, вдарила по голові і жбурнула на диван, а потім з усієї сили вдарила об підлогу.

За словами мами Дениса, яка розмовляла після того, що сталося, з Катериною, та "ні краплі не кається, їй начебто все одно, що вона вбила дитину". За фактом події Слідчий комітет Московської області порушив кримінальну справу. Підозрювана у вбивстві перебуває вдома під підпискою про невиїзд.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...