Через хворобу: Колишній інженер "Боїнга" пограбував 30 банків за рік

Спочатку Ентоні Хетеуей заробляв 100 000 доларів на рік, все було добре...

Ентоні Хетеуей. Фото: скріншот з відео.

Ентоні Хетеуей, колишній інженер Боїнга, пограбував 30 банків з 2013 по 2014 рік, передають Патріоти України.

Він пропрацював на Боїнг 10 років, брав участь в розробці нового літака Боїнг 747-8. Заробляв 100 000 доларів на рік, все було добре. Але потім на одному корпоративному спортивному заході він отримав травму спини, йому прописали болезаспокійливий Оксикодон (напівсинтетичний опіоїд). Він переніс дві операції, дозування болезаспокійливих збільшувалися. У Ентоні розвинулася залежність.
"Я кришив Оксикодон і нюхав порошок. Я знав, що у мене проблеми", - описує свою історію Ентоні.

Це привело його до героїну. На це потрібні були гроші. Він втратив будинок. Його сина посадили до в'язниці за пограбування банку. 5 лютого 2013 Ентоні пограбував свій перший банк недалеко від заводу Боїнг в Еверетт, штат Вашингтон. І далі пішло-поїхало. Поліція назвала його «кіборг-бандит», тому що на одному з пограбувань на ньому була тематична маска.

Перше пограбування принесло йому 6000 доларів. Ентоні активно грабував банки, по одному в тиждень, всю весну 2013 року. З травня по червень у нього було затишшя, він грав в казино, щось навіть виграв. Останнє пограбування трапилося 11 лютого 2014 року в Сіетлі - 2310 доларів. На виході з банку його вже чекали офіцери ФБР. Ентоні засудили до 106 місяців у в'язниці.
Зараз Хетеуею 50 років. Він відбуває покарання у в'язниці штату Вашингтон. У нього є кабельне ТБ, тюремна робота, за яку він отримує 55 доларів в тиждень, з яких 20% віднімають на судові витрати і компенсації.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...