Через коронавірус: В Італії спалахнули бунти у тюрмах, є людські жертви

Заворушення почалися в неділю після того, як ув'язненим оголосили про заборону на відвідування рідними і близькими.

Карантинні заходи, введені італійською владою через коронавірус, призвели до тюремних бунтів. Про це пише Corriere Della Sera, передають Патріоти України.

Заворушення почалися в неділю після того, як ув'язненим оголосили про заборону на відвідування рідними і близькими. У в'язниці міста Модена бунт призвів до людських жертв. Близько 60 осіб підпалили в'язницю, щоб спробувати втекти, після чого захопили будівлю, включно з лазаретом. Там засуджені знайшли метадон та інші наркотики.

У результаті, коли силовики увійшли до в'язниці, вони виявили близько 20 в'язнів у стані сильного наркотичного сп'яніння. Двох урятувати не вдалося, вони померли від передозування. Ще одна людина загинула, надихавшись диму.

Після того, як решту в'язнів перевели в інші будівлі, померли ще три людини. Причина цих смертей ще не встановлена. Під час бунту постраждали троє співробітників в'язниці і семеро медиків.

Голова пенітенціарної роботи Італії Франческо Базентіні повідомив, що бунти почалися в Салерно, на півдні країни, після чого їх підтримали в'язні в Модені, Неаполі, Фрозіноне, Павії, Фоджі. Ситуацію вдалося взяти під контроль до вечора неділі.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...