Через "неприємний запах": У РФ водій автобуса жорстоко викинув із салону пенсіонерку (відео)

У Комсомольську-на-Амурі Хабаровського краю РФ водій автобуса жорстоко викинув із салону пенсіонерку нібито через неприємний запах. Про це повідомляє російське видання vse42.ru. Відео інциденту з'явилося у соціальних мережах, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як водій автобуса вистачає бабусю і стягує її з сидіння. Кондуктор, яка стоїть поруч, штовхає її сумки і каже, що жінці слід помитися. Далі водій жорстко кидає бабусю на підлогу і стягує її по сходах з автобуса.

Місцева влада запевнила, що водія та кондуктора звільнено. Чоловік нібито навіть вибачився перед літньою жінкою та купив їй продукти. Також пенсіонерці надали право їздити цим маршрутом безкоштовно.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...