Через "несерйозну професію": Батько зарізав власного сина, той помер на очах у матері

У Росії сталося моторошне убивство. 63-річний Андрій Кукушкін на очах у дружини завдав дев'ять ножових поранень своєму власному синові та відмовився викликати йому швидку. Хлопець помер на сходовому майданчику, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався в Єкатеринбурзі 27 березня. Між 30-річним Павлом Кукушкіним та його батьком в черговий раз стався конфлікт, який цього разу завершився кривавою розправою. Батько неодноразово дорікав сину в несерйозності його професії - останні 10 років Павло працював в цирку, в перерві він був інструктором в батутному парку. Гімнастики навчався в спортивній школі. Хлопець жив окремо від рідних, а до батька і матері час від часу приїжджав у гості.

"Андрій Кукушкін завдав синові дев'ять ударів кухонним ножем. Була пробита трахея... Все сталося в присутності матері загиблого. Жінка викликала швидку, але було запізно. Перед затриманням поліцейські запитали батька, чому він не викликав лікарів, той відповів, що у сина є свій телефон, нехай він і викликає. Павло кілька хвилин стікав кров'ю біля сходів", - йдеться в повідомленні.

Коли приїхали лікарі, хлопець був уже мертвий, тіло лежало в під'їзді будинку. Слідчий комітет порушив кримінальне провадження за статтею "Убивство". Суд заарештував 63-річного Андрія Кукушкіна до 26 травня. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. При цьому обвинувачений заявляє, що у нього не було наміру вбивати. Нібито, це була самооборона. Якщо в ході слідства ця версія знайде підтвердження, то справу можуть перекваліфікувати.

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...