Через нього вже загинули двоє людей раніше: Розповіли про водія, який під Києвом збив мотоцикліста

Сергію Головку вже колись вдалося "вийти сухим із води"...

Загиблий Олексій Лось. Фото: соцмережі.

На Київщині триває розслідування ДТП, у якій загинув власник будівельної компанії 35-річний Олексій Лось. Їхав на мотоциклі Yamaha в напрямку Києва. Розбився після зіткнення із позашляховиком Lexus поблизу села Стоянка. За кермом позашляховика був підприємець із Києва 45-річний Сергій Головко, передають Патріоти України.

Як уже повідомлялося, 6 років тому він уже був учасником смертельної аварії із двома загиблими на Житомирщині. За кермом Toyota Sequoia зіткнувся з Opel Omega, в якому їхали троє людей.

Журналістам вдалося поспілкуватися з єдиним вцілілим у тій автотрощі свідком. Це батько загиблого водія 25-річного Віталія Коваленка – 66-річний Володимир Олександрович. Він каже, що це була не перша ссмертельна аварія Головка. А за їхнє зіткнення всю провину в ДТП намагаються повісити на його загиблого сина.

"Я бачив, як усе відбувалося, з першої секунди. Сидів на передньому пасажирському сидінні. Син був за кермом. Позаду нього сидів його товариш – 28-річний Андрій Фещенко. Ми їхали у бік Києва. Головко вискочив нам у лоб. Вхопив колесами обочину. У цей момент син крутнув руля, намагався уникнути зіткнення. Але не вдалося. Удар прийшовся на лівий бік авто. Хлопці загинули" , - розповідає чоловік.

Каже, на місце аварії виїжджали слідчі із 4-х районів. А експерти приїхали тільки наступного дня, коли місце злочину вже прибрали. За цей час Головко начебто "вирішив" питання на свою користь.

"Мої перші свідчення не можуть взагалі знайти. Мовляв, загубилися, бо працювали різні відділки міліції. Теперішні свідчення взагалі не беруть до уваги. Колишня дружина Головка розповіла, що й до нашої аварії він був учасником аварії, в якій загинула жінка. Її чоловік В'ячеслав Куций був у авто тоді. Все бачив. Але Головко відкупився. І від нашої аварії намагається. Він же одразу тоді на коліна падав, що більше за кермо не сяде. А вже за два тижні продав свою побиту машину. І як з'ясувалося, знов убив людину. Має впливову цивільну дружину і якогось кума чи родича в прокуратурі. Він все й вирішує за гроші. Ми навіть знаємо, хто саме від нього гроші розносить. Але нас ніхто не чує", - бідкається чоловік. Найбільше хоче, аби Головка покарали бодай за одну із аварії. Аби більше нікого не вбив і не скалічив.

Джерело: Gazeta.ua

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...