Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику


У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотранспорту за договором дарування (2564 заяви), передають Патріоти України.

Про це повідомляєМіністерство внутрішніх справ України. Згідно з аналізом статистики, кількість перереєстрацій автотранспорту в сервісних центрах МВС має значний приріст.

Зазначається, що за перший тиждень квітня кількість реєстраційних операцій перевищила 43 578, другого тижня – 48 784, а третього – навіть 61 816. Це свідчить про загальне зростання попиту на реєстраційні послуги у центрах МВС майже у 6 разів.

Особливо високий попит спостерігається на перереєстрацію за договорами купівлі-продажу та дарування. За перші три тижні квітня було оформлено понад 110 997 реєстрацій.

Також помітним є зростання кількості перереєстрацій за договорами дарування. Протягом перших трьох тижнів квітня було зареєстровано 2564 таких операції, що удвічі перевищує відповідний показник за березень.

Аналітична платформа NGL. media, посилаючись на дані МВС, зазначила, що в Україні збільшився обсяг перереєстрації автомобілів на жінок через договори дарування у зв'язку з обмеженням у розпорядженні майном для чоловіків, які ухиляються від мобілізації. За даними МВС, протягом минулого року кількість перереєстрацій за такими договорами зросла у 2,3 раза.

Наприкінці 2023 року почалося значне збільшення перереєстрацій, що досягло піку в лютому 2024 року, коли кількість договорів дарування перевищила 1300, що в шість разів більше, ніж попередніх місяців.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...