Через підозру на коронавірус: Оля Полякова перенесла концерт у Києві

За словами співачки, останнім часом вона перебувала в контакті з багатьма людьми, які були задіяні в організації її концерту.

Українська співачка Оля Полякова скасувала концерт у Києві 26 жовтня, через який потрапила в скандал. Багато членів її команди захворіли і чекають результати тестів на коронавірус. Артистка також запідозрила COVID-19 і в себе. Про це знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

За її словами, останнім часом вона перебувала в контакті з багатьма людьми, які були задіяні в організації її концерту. "Тільки-тільки почалися репетиції, як виявилося, що кілька людей з колективу і технічної групи захворіли, а багато погано себе почувають і чекають результатів тестів. Я і сама повторно йду здавати тест, тому що кілька днів почуваюся недобре", – заявила Полякова.

Полякова повідомила про перенесення концерту в Києві.

Нагадаємо, раніше концерт співачки викликав неоднозначну реакцію в мережі. Фанати зазначали, що подібні заходи – неприйнятні під час карантину. Вони також не розуміли, чому концерти дозволять проводити, а навчання в школах і університетах мають проходити дистанційно.

Градусники будуть зашкалювати? Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі

четвер, 2 травень 2024, 7:30

Літо в Європі буде спекотніше, ніж зазвичай, з більш високим ризиком посухи та хвиль тепла. Очікується, що теплий травень продовжить тенденцію, яка спостерігалася 10 місяців поспіль із рекордно високими глобальними температурами, передають Патріоти Укр...

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...