Через підозру у вбивстві: Поліція оголосила в розшук сина судді ОАСК

Нацполіція оголосила у розшук жителя Одеси, який підозрюється у вбивстві знайомого під час святкування Нового року. Йому загрожує до 15 років тюрми. Про це йдеться у повідомленні поліції Одеської області у понеділок, 8 січня, передають Патріоти України.

Джерело NV в правоохоронних органах повідомило, що йдеться про Івана Аблова, який є сином скандального судді ОАСК Євгенія Аблова.

За даними слідства, одесит у новорічну ніч під час вживання алкогольних напоїв з компанією знайомих на одній з дач в Дальницькій територіальній громаді посварився з одним зі своїх знайомих. Підозрюваний завдав йому проникаюче поранення у груди, від чого потерпілий помер.

Аблову заочно повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України в умисному вбивстві. Він зник 5 січня в місті Білгород-Дністровський Одеської області, повідомляється в базі розшуку Міністерства внутрішніх справ.

1 травня 2023 року юрист Фундації DEJURE Володимир Гришко розповів в інтерв'ю Radio NV, що скандальний голова ліквідованого Окружного адмінсуду Києва Павло Вовк і його заступник Євгеній Аблов продовжують працювати та мають усі суддівські привілеї.

1 вересня 2020 року Вища рада правосуддя відмовилась відсторонити від роботи суддю Вовка та суддю Аблова, а також ще чотирьох суддів цього ж суду через підозру НАБУ про створення ними «злочинної організації».

Йому було лише 59: Колишній асистент головного тренера збірної України несподівано помер у США

п’ятниця, 27 вересень 2024, 19:27

Колишній асистент головного тренера збірної України з баскетболу Джо Вульф пішов з життя у віці 59 років. Про це повідомив клуб НБА Мілвокі Бакс, де Вульф раніше працював асистентом у тренерському штабі, передають Патріоти України. Бакс зазначили, що с...

У Дагестані вибухнула автозаправка, є загиблі та постраждалі (фото, відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 19:16

В столиці Дагестану Махачкалі у четвер, 27 вересня, вибухнула АЗС. Пʼять людей загинуло, серед них — дитина. Про це повідомило пропагандистське агентство РИА Новости, передають Патріоти України. Причини та обставини вибуху на заправці в Дагестані з’ясо...