Такого точно не забуде! Через повінь в Австралії наречена добиралася на весілля на вертольоті (фото)

Рекордні дощі і повені в Австралії не змогли зупинити весілля Кейт Фотерінгем і Вейна Белла, а їхні святкові фотографії стали вірусними в мережі, передають Патріоти України.

Кейт пообіцяла обранцеві, що не запізниться на весілля, але не врахувала, що на їхньому шляху стане стихія. Вранці 20 березня дівчина прокинулася і зрозуміла, що їй не вибратися з будинку батьків: все навколо залило водою. У відчаї наречена звернулася за допомогою в Twitter і не прогадала.

"Сьогодні день мого весілля, а нас затопило! Нам потрібна допомога, щоб дістатися до церкви через затоплену затоку. Хтось готовий допомогти?" - написала вона.

Дуже скоро місцевий телеканал подзвонив дівчині і запропонував доставити її до місця весілля на вертольоті. Наречена охоче прийняла пропозицію, переодяглася у весільну сукню і вчасно приземлилася біля церкви. І хоча візажист і перукар не змогли дістатися до неї для ідеального святкового перевтілення, весільні фотографії пари облетіли світові ЗМІ.

"Це було схоже на кіно. Ми плакали, коли з'явився вертоліт, - розповіла Кейт журналістам. - Це було дуже емоційно, і тільки 80 із наших 180 гостей змогли приїхати. Але ми все одно чудово провели час, і дуже вдячні всім, хто нам допоміг. Фотографії вийшли приголомшливими і, чесно кажучи, зробили божевільний день ще більш значущим. Принаймні, наші гості можуть сказати, що весілля Фотерінгем-Белла була незабутнім".

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...