Через повістку на мобілізацію російський ексміністр втік до США і заробляє на життя, працюючи водієм (відео)

Колишній міністр сільського господарства і споживчого ринку Республіки Комі Денис Шаронов переїхав із Російської Федерації до Сполучених Штатів і працює далекобійником. Про це пише видання RTVI 15 серпня.

В інтерв'ю на YouTube-каналі "Нові американці" ексміністр зазначив, що в США ставлення до робітників сильно відрізняється від того, що він спостерігав у своїй країні.

"Тут людина праці, чим би вона не займалася, якщо вона цим нормально займається, вона шанована", — сказав Шаронов.

Незабаром після публікації відеоролика, з ексміністром зв'язалися представники ЗМІ. Денис Шаронов зізнався журналістам, що покинув РФ у жовтні 2022 року, після того, як йому вручили повістку.

Шаронов стверджує, що двічі зазнавав кримінального переслідування в РФ. За його словами, повістка була сигналом про те, що йому небезпечно перебувати на території Росії.

"Що більше ти хорошого робиш — то менше ти влаштовуєш своє начальство", — пояснив Шаронов нападки у свій бік.

Ексчиновник вирішив попросити політичного притулку в США, оскільки, за його словами, це єдина країна, звідки "немає видачі". Він також зазначив, що не збирається до кінця життя працювати водієм вантажівки, однак "треба з чогось починати".

"Усе життя жив у Росії, любив свою Батьківщину, але зрештою так склалися обставини, що довелося спішно їхати. Ціла така драма життєва", — сказав Шаронов.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...