Через позицію організації щодо підриву Каховської ГЕС: У Києві на автівки ООН приклеїли напис "нікчемні" (фото)

У Києві на автомобілях ООН з’явились плакати англійською з написом "нікчемні". Відповідні фото показали місцеві у Twitter, передають Патріоти України.

"Вчора в Україні Росія спричинила найбільшу техногенну катастрофу за останні десятиліття. Тисячі людей залишилися без даху над головою, усі потребували допомоги. Зараз, наступного дня, на одній із київських автостоянок досі стоять "кілька" позашляховиків ООН та ВООЗ. "Кілька" білих чистих позашляховиків… Жодного вандалізму, лише висловлення позиції", – наголосив автор допису.

На опублікованих фото видно, що невідомі активісти приклеїли плакати з надписом "seless" після літери U, внаслідок чого утворилось слово "useless" – "нікчемні".

Користувачі соцмережі у коментарях підтримали дії невідомих активістів і заявили, що від цих білих авто, що постійно стоять на астостоянках, могло б бути більше користі. "Вони там майже постійно стоять без діла. Кожний раз як проходжу поряд, думаю про те, скільки зараз користі могли б принести ці тачки", – написав один з користувачів.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...