Через ревнощі: У Харкові співмешканець викинув жінку із вікна

9 вересня правоохоронці затримали 34-річного чоловіка, причетного до скоєння злочину.

У Харкові чоловік викинув з вікна четвертого поверху 36-річну цивільну дружину. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області, передають Патріоти України.

Як відомо, 7 вересня до Основ'янського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків, що їм доправили жінку з численними травмами. Вже 9 вересня правоохоронці затримали 34-річного чоловіка, причетного до скоєння злочину.
"Під час досудового розслідування слідчі встановили, що у 36-річної потерпілої на ґрунті ревнощів виник конфлікт зі співмешканцем. Під час з'ясування стосунків чоловік почав наносити жінці численні удари. Потім він схопив її за передпліччя та виштовхнув з вікна четвертого поверху. Після скоєного підозрюваний втік з місця злочину", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 ч.1 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...