Через шахрайство у особливо великому розмірі: У Росії оголосили в розшук олігарха Фукса

Засідання щодо обрання запобіжного заходу призначено на 11 жовтня.
Павло Фукс. Фото: 112 Україна.

Девелопер і бізнесмен Павло Фукс, власник компанії MosCityGroup оголошений в розшук у Росії, слідство попросило його заочно заарештувати. Про це повідомила прес-служба Таганського суду Москви, передають Патріоти України.

Бізнесмена звинувачують в шахрайстві в особливо великому розмірі (ч. 4 ст. 159 Кримінального кодексу РФ). Засідання щодо обрання запобіжного заходу призначено на 11 жовтня, додала прес-служба.

5 жовтня суд повідомив, що слідство просить заарештувати брата Павла Фукса Романа, колишнього співвласника мережі млинцевих "Теремок". Пізніше стало відомо, що ця інформація була некоректною. Нібито в базі даних суду була помилка, яка усунена. Про те, що у слідства виникли претензії до Романа Фуксу, повідомляли також джерела ЗМІ, близькі до слідства. За його словами, Роман Фукс також оголошений в розшук.

Прес-служба суду не уточнила, в зв'язку з якою справою Павлу Фуксу пред'явлено звинувачення. MosCityGroup була забудовником житлового комплексу Sky House площею майже 145 000 кв. м на Митній вулиці в Москві. Будувати будинки починала компанія "Олтер", створена Романом Фуксом. В кінці 2018 проти забудовника було порушено кримінальну справу про шахрайство: слідство вважає, що компанія не за призначенням використала кошти пайовиків. Будинок побудований, але до сих пір не введений в експлуатацію.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...