Через те, що не мала... дрібної готівки: У Києві військову медикиню мало не вигнали з маршрутки

У Києві військову медикиню 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" зі скандалом ледь вигнали з маршрутки через те, що у водія не було решти з 200 гривень. Її побратими пообіцяли втрутитися у цю ситуацію. Про це постраждала Тетяна Лісіцина написала у Facebook, передають Патріоти України.

Жінка зараз перебуває на лікуванні у госпіталі, тож їй треба було відвідати аптеку. Туди вона дійшла пішки, а назад вирішила під'їхати маршруткою через погане самопочуття. Медикиня зайшла у транспорт та дала водію 200 гривень, адже не збиралася їхати безкоштовно. Проте виявилося, що у нього о 16:00 не було решти, після чого й почався скандал.

"Там була ціла епопея подій, крику, обзивань і як ми всі ЗАДОВБАЛИ (військові звичайно)...Так от про що пост....ЛЮДИ!!!!! Схаменіться!!!! Що б**ть відбувається????? Хто кого задовбав???? Може, коли ти спиш вдома і смакуєш ранкову каву...а я в окопі по***ти не можу????? Хто б**ть вас задовбав????" – пише Лісіцина.

У коментарях їй порадили повідомити номер автобуса, де це сталося, представникам батальйону, проте медикиня відповіла, що справою вже зайнялися "азовці". "Там вже і здача і все інше буде", – написала вона. Тетяна закликала українців бути вдячними тим людям, які готові померти, аби вони могли спати спокійно.

Під Ростовом спалахнула цистерна з паливом на залізниці (відео)

субота, 11 травень 2024, 12:59

У ніч на 11 травня в Орловському районі Ростовської області Росії зупинили рух поїздів. Про це повідомляє Головне управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Ростовській області, передають Патріоти України. На станції «Куберле» вночі кілька вагонів...

Квартири українців хочуть переробляти? У новому законопроєкті готують масштабні ремонти багатоповерхівок

субота, 11 травень 2024, 12:24

У межах підготовки програми Ukraine Facility (передбачає фінансування від ЄС на 50 млрд євро) Україна розроблює нову житлову політику. Законопроєкт обіцяють показати впродовж наступних кількох місяців, проте деякі його аспекти вже публічно озвучили. Пр...