Через те, що "цілувалися з Іллюшею": У Запоріжжі дівчата-підлітки побили трьох школярок і вимагали в них гроші

Побиття дівчат сталося на спортивному майданчику однієї зі шкіл у Запоріжжі два тижні тому.

У Запоріжжі школярки жорстко побили ровесниць за те, що ті нібито цілувалися з хлопцем однієї з нападниць. Інцидент стався ще 25 листопада на території школи № 12 у Шевченківському районі, проте інформація про нього набула розголосу тільки зараз. Відео з побиттям було опубліковано в телеграм-каналі "Це Запоріжжя", передають Патріоти України.

Відомо, що троє неповнолітніх дівчат побили трьох однолітків - постраждалі нібито "цілувалися з Іллюшею". При цьому саме відео знімав хлопець (ймовірно той самий, який став причиною конфлікту). Чути фрази оператора "Мені її не шкода" під час того, як били одну з дівчат. Також на відео помітні й інші діти, які навіть не намагалися розняти бійку, а просто спостерігали. Наприкінці відео хлопець добивав одну з постраждалих ногами.

Повідомляється, що причиною бійки став конфлікт через хлопця. Побиття тривало понад 10 хвилин. Дівчата кричали "вибачте!", просили відпустити, плакали, але це не зупинило знущань. У результаті нападу, у постраждалих виявили значні травми, проблеми з нирками, а також перелом носа. Одна з дівчат втратила зір на одне око.

Також на відео видно дівчину, яка була головним ініціатором конфлікту. Вона курила цигарку, била дівчат і вимагала 5 тисяч гривень на карту. "Я не жартую н*х*й. Я с*ка така кінчена с*ка, я н*х*й розчленю, с*ка", - сказала школярка, б'ючи дівчинку однією рукою і тримаючи цигарку в іншій.

Також нападниця погрожувала їм і вигукувала нецензурні та образливі фрази: "На ж*пу сядьте", "З чиїм ти хлопцем цілувалася?", "Ви підете голими додому". Наразі потерпілі залякані, а нападники всіляко намагаються зам'яти справу через правоохоронців.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...