Через ускладнення ситуації з коронавірусом: На Львівщині перенесли пом'якшення карантину

Послаблення карантину, яке у Львівській області планували на 11 травня, перенесли на 15-те.

11 травня у Львівській області не почнеться послаблення карантину, пов'язаного з коронавірусною інфекцією. Про це з посиланням на рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій поінформував сайт облдержадміністрації (ОДА), передають Патріоти України.

Засідання комісії провели 10 травня. "Ураховуючи збільшення кількості хворих, а також летальні випадки від коронавірусу в області, комісія зобов'язує продовжити карантин до 15 травня. Відтак ті послаблення, які були заплановані з 11 травня, будуть вводитися з 15-го", – повідомив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

В облдержадміністрації пояснили, що протягом минулої доби у Львівській області COVID-19 підтвердили у 54 осіб, 13 госпіталізували. Загалом у регіоні зареєстровано вже 753 випадки коронавірусної інфекції, 20 осіб померли і 152 видужали.

"Знаходяться у стаціонарах 260 хворих, 22 людини знаходяться на лікуванні у відділенні реанімації, шість – на ШВЛ", – розповіли чиновники.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...