Через вандалізм відвідувачів: У Римі заборонять публіці наближатись до культового туристичного об'єкту

Доступ до знаменитого фонтану Треві у Римі, що було зведено у 18 ст., буде обмежено. Про це у суботу, 29 липня, заявив радник з питань туризму мерії Рима Алессандро Онорато, повідомляє Ansa.

Він попередив, що наблизитися до фонтану стане складніше, а за туристами, що підходитимуть до фонтану, спостерігатимуть більш прискіпливо.

Онорато зазначив, що міра - вимушена і зауважив, що напередодні один з туристів забрався на культовий пам'ятник і пірнув в його води.

"Непристойне видовище, що відбулося минулого вечора біля фонтану Треві за участю численних туристів, які висміювали культурну та історичну спадщину нашого міста і наші правила, більше не можна терпіти", - сказав Онорато.

"Це чисте варварство, про яке ми не будемо мовчати, і нас також дуже турбує те, що присутні люди аплодували йому. Пам'ятники треба поважати, і держава повинна допомогти нам у цьому", - сказав він.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...