Через вісім хвилин після виходу на поле: Футболіст збірної України забив дебютний гол в Іспанії (відео)

Український форвард "Жирони" Артем Довбик феєрично дебютував за новий клуб у чемпіонаті Іспанії, повідомляють Патріоти України.

26-річний футболіст збірної України забив "Реал Сосьєдаду" у 1-му турі Ла Ліги та врятував свою команду від поразки 1:1. Наш співвітчизник з'явився на полі на 64-й хвилині, замінивши Крістіана Стуані. Через 8 хвилин Віктор Циганков прорвався флангом, накрутив захисника і вирізав подачу на Артема. Той головою у падінні у протихід голкіперу відправив м'яч точно у ворота.

Зазначимо, що для Циганкова це стало 6 асистом у 19 матчах. Також відзначився 3 забитими голами. У березні Віктор став першим в історії українським футболістом, якому вдалося зробити дубль у матчі найвищого дивізіону іспанської першості.

Нагадаємо, що Довбик перейшов до "Жирони" 6 серпня, підписавши 5-річний контракт. За неофіційною інформацією, іспанці заплатили за Артема 6 мільйонів євро, з яких 450 тис. отримає датський "Мідтьюллан", який володіє частиною прав на футболіста.

Не все так однозначно: Чому в Україні почали менше відключати світло і чого очікувати далі

неділя, 28 липень 2024, 7:22

В Україні буде більше світла, оскільки на одній з вітчизняних атомних станцій достроково запустили в експлуатацію одразу два реактори. Вони перебували на плановому ремонті і завдяки наполегливості енергетиків повернути їх у роботу вдалося на два тижні ...

Ударила ножем: У Хмельницькому затримали пенсіонерку, яка підозрюється у вбивстві власного сина

неділя, 28 липень 2024, 6:56

У Хмельницькому затримано жінку, яку підозрюють у вбивстві власного сина. Про це повідомляє поліція Хмельницької області, передають Патріоти України. За версією досудового слідства, між матір’ю та сином виник конфлікт, у ході якого жінка ножем вдарила ...