Через загрозу російського вторгнення з Харкова й Херсона припинили продаж авіаквитків

Лоукостер Ryanair зупинив продаж квитків на всі рейси з Харкова й Херсона. Під час спроби забронювати переліт на найближчі дати або літню навігацію, система авіакомпанії сповіщаю, що немає доступних рейсів, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Авіаньюс".

Ryanair планував залишити шість міжнародних маршрутів із Харкова: на Будапешт, Бергамо, Вільнюс, Краків, Познань і Варшаву.

З Херсона Ryanair літали у Відень, Краків і Варшаву.

В авіакомпанії на момент виходу матеріалу не прокоментували ситуацію.

В умовах COVID-19 через зміну попиту лоукостер неодноразово змінював розклад польотів в Україну, скасовував і переносив вильоти. Проте вперше продаж зупинили на всі рейси відразу з двох аеропортів.

Є підозра, що авіакомпанія могла так вчинити на тлі постійних повідомлень про можливий напад Росії на Україну. Оскільки аеропорт Харкова розташований за 40 км від кордону з Росією, а аеропорт Херсона - за 90 км від Криму.

Минулого тижня глава Ryanair Майкл О'Лірі заявив, що лоукостер готовий завезти в Україну до 20 літаків за умови, що не буде вторгнення.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...