"Чергова дискредитація військових": Одеський ТЦК звинуватив жінку у нападі на службову автівку (відео)

Одеський територіальний центр комплектування заявив про «чергову дискредитацію військових» після публікації відео, де їхній працівник нібито напав на жінку. Там кажуть, що жінка перешкоджала роботі військкомату, блокуючи ворота. Про це йдеться в заяві Одеського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України.

На відео, яке потрапило в мережу, видно чоловіка у військовій формі, який хапає жінку за руки та штовхає її. Інші люди навколо намагаються їх розборонити.

У військкоматі розповідають, що жінка в емоційному стані заблокувала ворота ТЦК, перешкоджаючи в'їзду та виїзду службового транспорту. Крім того, вона нібито «симулювала фізичну недугу».

Коли ж військові викликали поліцію, громадянка напала на транспортний засіб, що виїжджав з території військкомату. Його водій, «захищаючи службове майно», намагався їй завадити. Саме це і зафіксували на відео, яке потрапило в мережу.

У ТЦК заявляють, що відео «викривлено» показує те, що насправді відбулося, нагадуючи, що перешкоджання діяльності ЗСУ та напад на службовий транспорт вважаються злочинами.

«Керівництво ТЦК та СП закликає громадян дотримуватися законодавства і не піддаватися на провокації. Поширення неперевіреної або спотвореної інформації лише сприяє дезінформації та грає на руку ворогу», – сказано в заяві.

Відкрив вентиль на газовому балоні: На Закарпатті чоловік погрожував підпалити себе разом із сином

субота, 7 вересень 2024, 16:44

На Закарпатті поліцейський отримав опіки, коли рятував дитину від агресивного батька. Той погрожував підпалити себе та інших. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт та Telegram Національної поліції України. Як зазначається, у неділю,...

"Ти що, д######б, чи що?": Власник українського ФК обматюкав журналіста (аудіо)

субота, 7 вересень 2024, 16:06

Спортивний журналіст та автор проєкту «Дніпрянин» Ігор Лисенко опублікував частину телефонної розмови з президентом футбольного клубу «Інгулець» Олександром Поворознюком, передають Патріоти України. Журналіст зателефонував, щоб поспілкуватися на тему п...