Чергова кремлівська шльондра: Російський співак, що був популярним у 90-х, їде із концертом у Донецьк

Концерт в окупованому місті приурочений до Дня Росії.
Олександр Буйнов. Фото: Teleprogramma.pro.

Російський музикант Олександр Буйнов завтра, 12 червня, приїде з концертом до окупованого Донецьку і виступить там на площі Леніна, повідомляють Патріоти України.

Концерт приурочений до Дня Росії. Олександр Буйнов - виконавець в стилі поп, шансон і рок-н-рол. Найбільш популярними були його пісні: "Два життя", "Танцюй, як Петя", "Падає листя", "Порожній бамбук", "Любов на двох", "ВДВ - З неба привіт ","Капітан Каталкін"," Мої фінанси співають романси" і "В Парижі ніч".

Буйнов розмістив афішу заходу в Донецьку до Дня Росії в мережі Twitter, анонсувавши "грандіозний концерт" на площі Леніна. Концерт безкоштовний. Однак користувачі соцмережі не були вражені приїздом "всенародної зірки". Негативні коментарі полилися рікою:

"Концерт, посвященный дню России".

"В России он вышел в тираж, а на Донбассе сможет приподнять бабла. Вот и все".

"Александр, запомните, флаг России — белые и голубые взяли верх над красными".

"Участь отставных лабухов — развлекать террористов".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...