"Чергова "офігенна ідея": Пропагандисти "ДНР" придумали смішні акції з "орденом" для Порошенка (фото)

На вантажівці, що їздить по окупованому Донецьку, розмістили пам'ятник у вигляді гігантської медалі, на якій написали, що це орден Петру Порошенко за зраду Батьківщини.

У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

В окупованому бойовиками Донецьку показали медаль президенту України Петру Порошенко. Про це повідомляють на сторінці "Донецьк 100років жовтня" в Twitter, передають Патріоти України.

Так, по вулицях Донецька їздить авто з написом "Пам'ятник ганьби Порошенка П.". На вантажівці розмістили пам'ятник у вигляді гігантської медалі, на якій написали, що це орден Петру Порошенку за зраду Батьківщини.

"Діряві їздять зі своїм орденом по містах. *бануті. Краще б відлили медаль ганьби своєї антинародної діри ОЗГ ДНР", - написали в мережі.

Також відомо, що окупанти придумали і "Книгу ганьби", де громадяни можуть залишити послання для президента України. "Книга ганьби" - чергова офігенна ідея (цікаво, чия?). Головне, не забути потім опублікувати дані підписантів. Щоб їм наступного разу краще зустрічалося", - написав блогер під ніком Necro Mancer в Twitter.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...