"Чергова спокуса": Популярна українська блогерка показала нову цінну річ, яку знайшла на смітнику в США (фото)

Українська блогерка Аліна Шаманська намагається звикнути до нового життя у Америці разом з сином. Пристосуватися доводиться не лише до нової мови та законів, а й до менталітету місцевих жителів. Так, наприклад, Шаманська показала, що на смітниках у Каліфорнії можна знайти багато цінних речей, передають Патріоти України.

У сторіз в Instagram Аліна поділилася, які "скарби" знайшла біля сміттєвих баків неподалік від дому. Хтось викинув на вулицю телевізор, а хтось - шкіряний диван.

"Ваша улюблена рубрика "Американський смітник" і чергова спокуса. Два здоровезних телека на смітнику одночасно і шкіряний диван", - розповіла Шаманська.

Також серед таких речей можна знайти дитячі іграшки. Але для американців немає жодної проблеми забрати щось потрібне собі додому. "Дивно, що люди закинули це у бак, а не лишили поряд, аби кому потрібно - забрали", - написала Шаманська.

Це був грандіозний центр розваг 1960-80-х для дітей, молоді та їхніх батьків: Ось яким був київський Гідропарк у час свого першого розвіту. Фотонастальгія

субота, 18 травень 2024, 9:32

Гідропарк замислювався як провідний осередок розваг та відпочинку столиці УРСР. Тому влада не шкодувала коштів, зокрема валюти, щоб облаштувати атракціони кращими імпортними зразками свого часу. До Діснейленда було далеко, але багато в чому це вдалося

Кузьма мав неймовірно гостре почуття справедливості: Під час евакуації пораненого смертельне ураження отримав наймолодший з «Госпітальєрів»

субота, 18 травень 2024, 9:23

Олександр Кучерявенко надавав домедичну допомогу від початку вторгнення, останній рік — у складі добробату «Госпітальєри». . 17 серпня Сашкові мало виповнитись 22 роки. Після закінчення школи він вступив в університет на лікаря-фізіотерапевта, але кин...