Чергове життя на совісті "руского міра": Поховали героя АТО, якому провідний київський онколог відмовила в лікуванні як "карателю"

Вбивця в білому халаті і досі працює за фахом, і отримує зарплатню від "кривавої хунти"

Кропивницький прощався із військовослужбовцем Збройних Сил України, старшим солдатом 26-річним Віталієм Драганом

Сьогодні, 4 травня, Кропивницький прощався із військовослужбовцем Збройних Сил України, старшим солдатом 26-річним Віталієм Драганом, зазначають Патріоти України. Жалобна церемонія відбувалася на Рівнянському кладовищі. Попрощатися із воїном прийшли сотні мешканців Кропивницького, рідні, друзі, бойові побратими воїна, представники міської та обласної влади, повідомляють на сайті міської ради.

Віталій Драган народився 13 червня 1992 року у Кривому Розі і разом з родиною переїхав на постійне проживання до Кіровограда. По закінченні загальноосвітньої школи №7, вступив до вищого професійного училища №4, де здобув професію електрогазозварювальника. Проходив строкову службу в армії. А з початком російської агресії Віталій Драган перебував на передовій. Брав участь у звільненні Слов'янська, Краматорська, захищав Донецький аеропорт, воював на кургані Савур – могила.

У червні 2017 року Віталій Драган повернувся до мирного життя. Але у нього виявили рак.

Кропивничани провели воїна в останню путь військовим салютом і хвилиною мовчання. Панахиду за померлим відслужив настоятель храму Апостола Андрія Первозваного ПЦУ протоієрей Рафаїл Сьорак.

Військового поховали на Алеї слави. На території міста приспущені державні прапори: 4 травня у Кропивницькому оголошено Днем жалоби.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...