Черговий скандал: У Тернополі жінки "відбивали" перехожого від працівників ТЦК (відео)

У Мережі з'явилося відео, як чоловіки у військовій формі, очевидно – працівники ТЦК, і жінки сваряться на території автовокзалу Тернополя. На відео видно, що розмова з працівниками у формі в підвищеному тоні переросла у шарпанину. За інформацією місцевого видання "20 хвилин", працівники військкомату затримали перехожого, передають Патріоти України.

Конфлікт виник через те, що нібито працівники військкомату застосовувади під час затримання фізичну силу. Жінки, які стояли поруч, обурилися такими діями військових і почали "відбивати" чоловіка.

Журналісти видання звернулися за коментарем до поліції Тернопільської області. Проте правоохоронці запевнили, що вперше чують про скандал.

"До нас звернень не надходило. Можливо, туди могли патрульну поліцію викликати. Якщо якась "хуліганка", то на такі повідомлення реагують і виїжджають патрульні", – запевняє керівник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Тернопільській області Сергій Крета.

У Патрульній поліції теж заявили, що про штовханину нічого не знають. Користувачі соцмереж тим часом розділилися на два табори: одні обурюються жорсткими діями працівників ТЦК і дивуються, чому самі працівники військкоматів не на фронті. Мовляв, на їхньому місці можуть бути жінки або військовослужбовці після поранень, які за станом здоров'я уже не можуть воювати (наприклад, з ампутацією). Інші наголошують, що військовим на передовій потрібна ротація, тому такі заходи – вимушені.

Близнючка таємно ходила на роботу замість сестри, але далі щось пішло не так

четвер, 16 травень 2024, 12:29

Після того, як одній із сестер відмовили у щорічній відпустці, блогерки з Канади Алі та Ное Ченс, вирішили спробувати провернути аферу. Однак, усе закінчилося провалом. Сестра, яка була на заміні, розповіла про це у TikTok і ролик побачив керівник. На ...

Більшого поєдинку в боксерському житті вже не буде: Усик розповів, чи завершить кар'єру після об'єднавчого бою з Ф'юрі

четвер, 16 травень 2024, 11:43

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA та IBF у суперважкій вазі українець Олександр Усик заявив, що не планує завершувати кар'єру найближчим часом. За словами українця, незалежно від результату бою з володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі, він збир...