Черговий воєнний злочин ворога: Росіяни завдали удару КАБами по житловому будинку та навчальному закладу Харкова. Є загиблі та поранені, в т.ч. неповнолітні

Росіяни обстріляли Харків, у місті чули вибухи. Є влучання у двох районах - у приватний житловий будинок та дитячий навчальний заклад. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

"У Харкові вибухи. Місто під обстрілом КАБів. Будьте обережні!!!" - написав мер.

Як пізніше повідомив Терехов, один з ударів прийшовся по приватному сектору міста.У наслідок атаки одна людина загинула і пʼятеро постраждалих унаслідок влучання КАБа у приватний житловий будинок.

Ще троє осіб постраждали в іншому районі міста - там удар по дитячому навчальному закладу.

Як зазначив голова Харківської ОВА, росіяни атакували Шевченківський та Холодногірський райони Харкова. Унаслідок ворожого авіаційного удару травмовано 10 осіб, 1 людина загинула. Серед постраждалих двоє підлітків 15 та 16 років. Двоє постраждалих у важкому стані. Одна людина дістала травми середнього ступеня.

Також повідомляється, що без світла наразі половина споживачів Харкова. Фахівці вже працюють над поверненням електроенергії.

Згодом о 17:07 очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що станом на на зараз загалом постраждали 11 людей віком від 15 до 63 років. Одна людина у важкому стані. Загинув 73-річний чоловік.

Фахівці продовжують усувати наслідки влучань та повертати електроенергію споживачам.

Українцям перерахують пенсії: Стали відомі деталі масштабної реформи

субота, 28 вересень 2024, 17:25

В Україні до кінця 2024 року мають ухвалити масштабну пенсійну реформу. В результаті мають збільшити пенсії тих, хто давно вийшов на заслужений відпочинок, передають Патріоти України. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді розповіла м...

Автоцистерна, наповнена газом, врізалась у блокпост на Рівненщині, є жертва та постраждалі (фото)

субота, 28 вересень 2024, 16:42

Зранку 28 вересня у Рівненській області на трасі "Київ – Ковель – Ягодин" у блокпост врізалась автоцистерна, наповнена газом. Одна людина загинула, ще двоє – у лікарні. Про це у Facebook повідомила пресслужба обласного управління Національної поліції У...