Черги і затори: Як виглядає Київ у перший ранок жорсткого локдауну (фотофакти)

У Києві через обмеження роботи громадського транспорту через локдаун, люди стоять в чергах на зупинках і в метро? повідомляють Патріоти України з посиланням на "Сегодня".

У поліції розповіли, що сьогодні перевірки в транспорті будуть не жорсткими, так як не всі працівники критичної інфраструктури встигли отримати спецперепустки.

Як повідомляє канал PavlovskyNews, на кінцевій маршруток столичного Академмістечка чергують поліцейські.

Як розповіли правоохоронці, вони стоять для забезпечення громадського порядку. При цьому незадоволені люди періодично висловлюють претензії, оскільки не можуть дістатися на роботу.

Тим часом в метро поліція перевіряє спецперепустки. Якщо такі документи відсутні, то людям доводиться йти назад. У багатьох випадках причиною відмови є відсутність іменної спецперепустки.

"Люди пояснюють, що саме в такому вигляді їм видавали їх на роботі, хоча якраз в інтернеті такі документи продавалися без ПІБ", - йдеться в повідомленні.


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...