"Червона зона" не діє: Пасажири поїзда вчинили бунт та змусили машиніста зупинитися в "карантинному" Тернополі

У ніч на понеділок, 3 серпня, мешканці Тернополя та області, які поверталися з відпочинку з Херсонської області, влаштували "бунт" у потязі через відмову машиніста зупинитися на станції Тернопіль, оскільки місто потрапило у червону карантинну зону. Про це на позачерговій сесії міської ради повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, передають Патріоти України.

"Вранці написали тернополяни, які їхали з Херсона. У потязі їхали 85 осіб, батьки їхали з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли вчинився бунт наших тенополян у потязі, керівник поїзда погодився зупинитися та висадити людей у Тернополі", – сказав він.

За словами Надала, ще десятки жителів Тернополя стали «заручниками» потяга № 49 Київ-Трускавець, квитки на який були придбані вже після внесення Тернополя в червону зону.

"Про те, що потяг не зупинятиметься у Тернополі, ми дізналися від провідниці під час посадки у вагон. Начальник потяга вибачився і запропонував виходити о 1-й ночі в Хмельницькому або о 4-й ранку у Львові. Нас таких заручників — 15 осіб лише у вагоні. Чому нас як злочинців етапують заблокованими в потязі без права і можливості дістатися до рідного міста", — зачитав мер Тернополя звернення пасажирів потяга.

Нагадаємо, в Україні почали діяти нові правила адаптивного карантину. Регіони поділили на чотири зони за рівнем епідемічної небезпеки. У червону зону внесли Луцьк, Тернопіль, а також Кіцманський район Чернівецької області. Мер Тернополя Сергій Надал назвав розподіл регіонів за карантинними зонами політично мотивованим. Він вважає, що в червону зону віднесли «непокірні» обласні центри.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...