Червоні зірки та георгіївські стрічки: У центрі Києва сталися сутички на акції з нагоди 9 травня (відео)

Перед початком акції було затримано матір загиблої екс-нардепа Партії регіонів Олену Бережну.

Деякі активісти вирішили потролити "ватників". Фото: Інформатор.

У четвер, 9 травня, в центрі Києва під час підготовки акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" стався конфлікт, передають Патріоти України.

Один з активістів помітив у учасника акції зображення забороненої в Україні георгіївської стрічки, після сталася невелика сутичка. Конфлікт швидко врегулювали співробітники поліції діалогу.

За даними РБК-Україна, перед початком акції було затримано матір загиблої екс-нардепа Партії регіонів Олену Бережну. Вона намагалася пройти на периметр проведення маршу в футболці в кольорах георгіївської стрічки. Після перепалки і відмови припинити правопорушення Бережна була затримана поліцейськими.

Крім того, ще одну учасницю акції - пенсіонерку з червоною зіркою на пілотці, кілька поліцейських оточили і вивели з натовпу. Зняти пілотку жінка відмовилася. У поліції заявили, що у жінки провокаційні плакати і тоталітарна символіка.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...