"Червонопузі закривають церкви... на цьому підґрунті у мене внутрішня агресія": Усик обурився Гордону через карантин

Дмитро Гордон і Олександр УсикУкраїнський боксер Олександр Усик обурився через "силу" коронавірусу та порівняв закриття церков на Великдень з поверненням Радянського Союзу, зазначають Патріоти України.

"Коронавірус – вірус, який, блін, сильніше, ніж усі інші. Коли я вперше почув, що будуть закривати церкви, то подумав, що це буде повернення в Радянський Союз. Те, що, прости Господи, червонопузі закривають церкви – як зараз, у ХХІ столітті, можна дозволити це зробити? І на цьому підґрунті у мене з'явилася внутрішня агресія", – сказав Усик в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Він визнає, що вірус є, але закликає не впадати в паніку й утриматися від залякування людей.

"Дуже багато паніки. Паніка породжує паніку. Тобто, мені здається, що все повинно бути дуже обдумано, коли це все робиться. Ми найбльш непокірні. Нам кажуть сидіти вдома, а ми не сидимо вдома. Нам радять запобіжні заходи, а ми їх не дотримуємося. Я знаю, що вірус є. Але не треба робити з цього божевільну річ, щоб залякувати людей", – додав боксер.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....