"Честь для мене": Відомий український режисер розповів про зустріч із Залужним

Відомий український режисер, актор та військовий Ахтем Сеітаблаєв показався з ексголовнокомандувачем ЗСУ та послом України у Великій Британії Валерієм Залужним. Артист розповів про зустріч із "залізним генералом". На своїй сторінці в Instagram кінозірка опублікував світлину із Валерієм Федоровичем, передають Патріоти України.

Знаменитості зробили селфі, ймовірно, у кабінеті Залужного, оскільки на тлі виднівся його портрет та мапа України. Ахтем позував на камеру у картатій сорочці, а ексголовком – у класичному костюмі чорного кольору.

Генерал та режисер зустрілися у Великій Британії, де після призначення на нову посаду живе Залужний. За кордон Сеітаблаєв виїхав задля показу своєї стрічки "Культура vs війна" на фестивалі Kyiv Art Sessions в Old Session House.

У Лондоні артист також провів дискусію з глядачами, місцевою владою й партнерами проєкт і, як виявилося, встиг поспілкуватися із послом. У підписі до знімка він поділився враженнями від зустрічі з генералом. Ахтем подякував йому за розмову та наголосив, що для нього було за честь зустрітися із Залужним. "Велике дякую за змістовну та мотиваційну зустріч. Честь для мене", – написав Сеітаблаєв та не став більше розкривати жодних подробиць їхньої розмови.

До слова, фестиваль у Лондоні, на якому український режисер показав свій фільм, триватиме до 30 жовтня. Після Великої Британії знаменитість планує показати стрічку у Польщі та у Франції.


"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...