"Чєл насправді впіймав зірку": Кулінар Клопотенко потрапив під хвилю хейту через олів'є

Шеф-кухар Євген Клопотенко почав банити людей, які вказували йому на подвійні стандарти, адже він мав російськомовну версію сайту, але хейтить страви, які полюбляють росіяни. На такий випадок вказала художниця і блогерка Наталя Kashkadavr в Х, передають Патріоти України.

"Ти просиш Клопотенка відчепиться від олів'є поки в нього сайт російською досі, а він тебе в чс кидає…", - написала вона, додавши нецензурну лайку.

Наразі твіт блогерки набрав понад 2000 лайків і кілька десятків репостів. У коментарях деякі користувачі поділилися своїми думками про Клопотенка, та діагностували йому "зіркову хворобу" тощо.

Чи захищені персональні дані? В "Укрпошті" пояснили нюанси розсилання повісток

четвер, 10 жовтень 2024, 22:40

В Україні триває мобілізація, і нещодавно "Укрпошта" почала розсилати повістки військовозобов’язаним. Громадяни, зокрема мешканці Чернігова, отримують сповіщення, в яких їм пропонується звернутися до найближчого відділення пошти для отримання повістки ...

Їздила в Крим та публікувала фото матрьошки: Вища рада правосуддя звільнила суддю з Києва

четвер, 10 жовтень 2024, 21:30

Вища рада правосуддя ухвалила рішення звільнити суддю Господарського суду Києва Інну Отрош, визнавши її такою, що не відповідає обійманій посаді. Про це у четвер, 10 жовтня, повідомила пресслужба ВРП, передають Патріоти України. Рішення підтримали 11 ч...