Чоловік був шокований станом чизбургера, загубленого у машині на декілька років (відео)

29-річний Кемерон Голланд із Брісбена, штат Квінсленд, знайшов "твердий" бургер із McDonald's поряд із запасним колесом у кузові 12-річної Toyota Camry на роботі, передають Патріоти України.

У кліпі, який зібрав понад 3,3 мільйона переглядів та 144 000 вподобань у TikTok, Кемерон бере в руки бургер, який, здається, перебуває в "первинному" стані. Він збиває його із машини, і той залишається цілим. Потім він бере молоток і розбиває м'ясо та булочку.

"Ми знайшли це у машині. Круто. Подивіться на це лайно. Буквально, якого біса?", - сказав він. Австралієць бере до рук шматок розчавленого чизбургера, і той розсипається в руці, як бісквіт.

У підписі до відео йдеться: "Знайшов цей чизбургер у ніші запасного колеса на роботі, йому має бути не менше 1-3 років. Бургер твердий, як камінь, без жодної плісняви, чорт забирай, його навіть не з'їли мурахи".

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...