Чоловік-довгожитель помер після невдалої операції з видалення... рогів (фото)

Найстаріший чоловік у світі" Алі Антер, якого ще називали "чоловіком-козлом" через рогоподібні нарости на голові, помер у Ємені. Він пішов із життя у віці 140 років, коли сім'я влаштувала "невдалу операцію" з видалення його рогів, інформують Патріоти України.

Як повідомляє The Sun, Алі помер за три дні після знімань відео, де йому намагаються відрізати нарости розпеченим інструментом. До слова, ці нарости з'явилися у чоловіка після того, як йому виповнилося 100 років.

Втім, член сім'ї стверджував, що Алі помер від погіршення фізичного та психічного здоров'я, спричиненого старістю. Але він додав, що непрофесійна ампутація наростів у чоловіка могла прискорити його смерть.

Зауважимо, що вік Алі Антера офіційно не був визнаний. Наразі найстарішим із чоловіків є Хуан Вісенте Перес із Венесуели. Йому 113 років.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...