Чоловік і дружина розлучаються через будильник за три місяці після весілля: Що сталося

36-річний чоловік і 31-річна жінка вирішили розлучатися за три місяці після весілля. Приводом для грандіозного скандалу став звичайний будильник, який чотири рази продзвенів в їхній спальні вранці, передають Патріоти України.

Історією про це жінка поділилася на Reddit. Вона розповіла, що до весілля зустрічалася з чоловіком близько п'яти років. Все було добре, але заради коханого вона наважилася на переїзд до Техасу з Каліфорнії. Це далося їй непросто, через життя в іншому штаті жінка почала злитися і нерідко розуміла, що могла зробити помилку.

Вона не приховувала свого розчарування, але намагалася не "пиляти" чоловіка, адже він не міг переїхати через роботу. Однак часом жінка усе ж зривалася на чоловіка, тому що їй було прикро. А нещодавно рівень напруги виріс до межі.

"Бувають дні, коли я просто у нестямі від люті. Сьогодні вранці звичка мого чоловіка чотири рази перемикати будильник мене розбудила. Ситуація дійшла до того, що мій чоловік вигукнув: "Добре, тоді йди! Мені набридло, що ти прикидаєшся, що хочеш бути тут, ти ніколи не хотіла бути тут. Тож просто йди. Не повертайся після Дня Подяки!". На що я нерозумно відповіла: "Тоді, я думаю, вам слід знайти адвоката для розлучення, тому що життя на відстані - це не шлюб". І з тих пір ми не сказали один одному жодного слова", - зізналася жінка.

Вона не знає, як вчинити. На думку жінки, розлучення через будильник - не найкраще рішення проблеми. Тому вона визнає, що просто затаїла образу на чоловіка і зірвалася через дрібниці.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...