Чув голоси у своїй голові: Чоловік, який влаштував різанину в Кривому Розі, вів "Зошит смерті" (фото)

Житель Кривого Рогу Тарас Усенко, який влаштував кроваву різанину в місті, тривалий час вів "Зошит смерті". Фотоскани сторінок із записами 29-річного чоловіка, який нібито чув голоси в своїй голові і збирався вбити 15 осіб, було опубліковано в соцмережах, передають Патріоти України.

Відзначається, що зазначену зошит вбивця, який не перебував під впливом алкоголю або наркотиків, взяв з собою в рюкзак, вирушаючи, "виконувати волю Божу". Примітно, що на сторінках зошита видно знаки, які здаються якимись шифрами і, ймовірно, можуть бути зрозумілі лише самому Усенко. "Керуючись цими карлючками лиходій убив двох чоловіків і поранив вісьмох, в тому числі – 7-річну дитину", – підкреслюється в повідомленні.

Видання навело слова одного з сусідів вбивці. Він зазначив, що той завжди був усміхненим і привітним, але в день жахливого злочину "з похмурим виглядом пройшов повз – сіл в транспорт і поїхав на 97 квартал, вершити свою чорну справу".


Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...