Чоловік інсценував власне викрадення заради... ночі з повією (фото)

Австралієць інсценував власне викрадення заради ночі з повією. Про це пише ladbible.com, передають Патріоти України.

Пол Ієра з Вуллонгонга в Новому Південному Вельсі ледве уникнув в'язниці після того, як вигадав історію про те, що його викрали в надії, що його дівчина не дізнається про його зраду.

У повідомленні для своєї другої половинки, відправленого напередодні Нового року після того, як 36-річний чоловік повідомив своїй обраниці, що збирається побачитися зі своїм "фінансовим колегою", Ієра стверджував, що його схопили "чоловіки із Близького Сходу" і тримають у заручниках, вимагаючи понад 7000 доларів.

У повідомленні, йшлося: "[Ім'я партнерки Ієри] це "[ім'я]", дякую, що прислали до мене Пола, тепер розплата - чорт забирай. Ми залишимо його з собою до ранку, коли він віддасть нам свій велосипед, ніхто його не чіпатиме, даю слово".

Але план Ієри мав неприємні наслідки, оскільки його дівчина звернулася до поліції за допомогою. Поліція негайно відреагувала на інцидент та провела "зупинку транспортних засобів підвищеного ризику". Наступного дня після повідомлення близько 10:30 поліція виявила Ієру у його власному фургоні.

36-річний чоловік спочатку повідомив поліції, що його викрали, але ця історія мала малоймовірний вигляд. Через кілька днів чиновники отримали з камер відеоспостереження запис Ієри, де він проводить час із повією під час вечірки напередодні Нового року.

Повідомляється, що поліція витратила 200 годин на розслідування містифікації – і тепер Ієру оштрафували на чималу суму. Йому довелося заплатити понад 16 000 австралійських доларів (10 200 доларів США).

Ієра постав перед місцевим судом Вуллонгонга у вівторок, 26 вересня, де отримав штраф і 350 годин громадських робіт. Суддя назвав його поведінку "огидною". Він також був засуджений до покарання у вигляді 18-місячного виправного ордера за іншими звинуваченнями, пов'язаними зі зберіганням несанкціонованої вогнепальної зброї, зберіганням забороненої зброї без дозволу та зберіганням боєприпасів без ліцензії, повідомляє місцеве видання.

Ієру було оштрафовано на додаткові 550 австралійських доларів (350 доларів США) за злочини, пов'язані із застосуванням вогнепальної зброї.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...