Чоловік ледь не поховав ляльок замість дітей: Хто винен та чому так вийшло (відео)

У Дагестані (РФ) чоловік під час похорону своїх новонароджених дітей виявив замість їхніх тіл пластикових ляльок. Розслідування показало, що його дружина зовсім не була вагітною і сама інсценувала подію. Медики, які оглянули жінку, дійшли висновку, що вона не є породіллею, пишуть "Аргументи і факти". Після цього вона сама зізналася у всьому правоохоронцям, ролик опублікували на сторінці МВС Дагестану в Instagram, повідомляють Патріоти України.

За словами жінки, в червні 2020 року вона зробила тест на вагітність, який виявився позитивним, однак УЗД показало, що плоду немає. Тоді вона вирішила не засмучувати чоловіка та інсценувати вагітність, а потім і пологи.

Громадянці вдалося переконати, що вона чекає двійню, не тільки оточення, але й себе – у неї нібито ріс живіт і були відчутні "ворушіння". Коли ж прийшов час "народжувати", жінка сказала рідним, що поїхала в перинатальний центр Ставрополя, а сама оселилася в квартирі неподалік від нього.

Вона надсилала рідним фотографії своїх нібито новонароджених дітей, які насправді знаходила в інтернеті, а також розповідала про те, як почуваються малюки. Крім того, жінка купила в магазині ляльок і наряджала їх у дитячий одяг.

Незабаром дагестанка остаточно прийшла до тями і вирішила закінчити історію про вигадану двійню "загибеллю" дітей. Вона повідомила чоловікові, що вони нібито померли від крововиливу в головний мозок. Тепер на жінку чекає психолого-психіатрична експертиза, правоохоронці також повинні дати оцінку її діям.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...