Чоловік на першому побаченні замовив купу їжі та втік з нею, але це був ще не кінець історії для дівчини

Жінка залишилася з приголомшливим рахунком за вечерю після побачення наосліп. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Вона була спантеличена, коли її хлопець замовив додаткову їжу і заявив, що має віднести її своїм сусідам по кімнаті. Він покинув її посеред зустрічі і так і не повернувся.

Жінка зрозуміла, що їй доведеться оплачувати чималий рахунок, гроші на який вона не мала. "Чувак наперед замовив їжу для своїх "сусідів по кімнаті". Він пішов і сказав, що скоро повернеться, бо йому треба було віддати їм їжу. Він так і не повернувся. Я трохи психанула, а це було вже 30 хвилин. Офіціантка повернулася і запитала, чи все гаразд. Я сказала: "Ну, я не зовсім впевнена, тому що я була на побаченні наосліп, і він сказав, що понесе їжу своїм сусідам по кімнаті і скоро повернеться, але я маю відчуття, що він не повернеться, тому що більше не відповідає на мої повідомлення. Офіціантка сказала: "О, ні". Я сказала: "Так". Вона сказала: "Ні, все дуже погано. Він ще не заплатив за їжу". Тож я почала хвилюватися, бо це дуже гарний ресторан. Типу, найкращий", - розповіла вона.

На щастя, офіціантка врятувала жінку, яка поговорила зі своїм менеджером про ситуацію і розібралася в ній, а також дала їй безкоштовну пляшку вина, щоб вона могла розслабитися.

Вона додала: "Офіціантка сказала: "Одну хвилинку, я поговорю зі своїм менеджером". Вона повернулася трохи згодом із пляшкою вина. На неї мені хотілося плакати. Вона сказала, що ніхто не заслуговує на таке відношення. Я була так вдячна їй. Я залишила їй гарні чайові. Ніколи не бачила цього хлопця. Сподіваюся, карма наздогнала його".

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...