Чоловік ніс її на руках 2,5 кілометра: У Гостомелі попрощалися із полеглою під Бахмутом військовою (фото)

У Гостомелі в суботу, 11 березня попрощалися із полеглою під Бахмутом Тетяною Фесенко. Про це повідомило видання Big Kyiv, передають Патріоти України.

Відомо, що Тетяна Фесенко з позивним "Мурка" загинула 5 березня на війні з російськими окупантами під Бахмутом. У жінку, яка перебувала в окопі, потрапив снаряд. У цей час її чоловік отримав контузію, проте доповз до неї й 2,5 км ніс її разом із кумами до пункту евакуації.

Зазначається, що гостомельчанка пішла на фронт захищати Україну з першого дня війни, 24 лютого. Вона добровільно воювала у розвідувальному батальйоні. Захисниці було 30 років.

Додається, що у 2014 році Тетяна познайомилася з майбутнім чоловіком, проте незабаром Володимир пішов на фронт добровольцем. Після повернення з АТО пара одружилася й у них народилася донька. Жили вони у Мостищах на Київщині, а три роки тому переїхали у столицю.

24 лютого Тетяна та її чоловік відправили свою дитину з близькою їм людиною за кордон і дали їй нотаріальну довіреність на випадок того, якщо обидвоє загинуть, щоб вона могла законно удочерити їх 8-річну дочку.

"Я втратив свою красуню, найкращу у світі дружину та матір нашої доньки. Вона стала ангелом, який буде дивитися на мене та нашу доньку, та завжди буде поруч у наших сердечках. Я обов’язково зустрінусь з тобою, моя кохана Мурочка", – написав у соцмережі Володимир.

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...

"Шановні твіттеряни, на зв'язку з вами ху*сос": Українське ЗМІ потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:43

Євген Клопотенко оприлюднив у мережі скриншоти листування з нібито редактором видання "Заборона", який пропонував йому співпрацю. Начебто помилившись з чатом, так званий представник медіа обізвав шеф-кухаря нецензурними словами, і відповідь з боку кулі...