Чоловік оригінально помстився водійці, яка припаркувалася на його місці

Домовласник вигадав помсту після того, як, повернувшись додому з роботи, виявив, що його під’їзна доріжка заблокована, передають Патріоти України.

Як розповів він на Reddit, у сусідів була велика вечірка, і хтось вирішив, що має право припаркуватися на його місці. "Майте на увазі, що моя під'їзна доріжка шириною в одну машину, з підпірною стіною з обох боків і гаражем наприкінці. Практично неможливо, щоб евакуатор витяг авто без шкоди для майна", - написав він.

Через обмежені можливості паркування у вечір п'ятниці мешканець зупинився на найпростішому рішенні: "Побачивши це і відсутність паркування на вулиці, я сприйняв це як сигнал припаркуватися просто за нею на під'їзній доріжці".

Це зрештою створило проблему для жінки. Коли через декілька годин вона постукала у двері, "зажадавши" від господаря відсунути його машину, щоб вона могла виїхати, він відмовився. "Я сказав, що випив і не рухатиму машину", - поділився він.

Розлючена водійка викликала поліцію, але домовласник відповів те саме, коли прибув поліцейський. "Коли поліція постукала у мої двері, я взяв пиво з холодильника, перш ніж поговорити з офіцером. Я повідомив йому, що після того, як я повернувся додому, я розслабився, випив і не можу водити машину. У цей момент їхні руки були зв'язані, тому що вони не могли відбуксирувати її машину, а я не в змозі водити машину, і я законно припаркувався на своїй під'їзній доріжці. Зрештою я сказав, що, оскільки це довгі вихідні, я буду в довгому запою, і вони можуть забрати свою машину після того, як я поїду на роботу у вівторок", - поділився він.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...