Чоловік отримав повістку і рік ховався від ТЦК на заробітках: Стало відомо, як все закінчилось

У Черкаській області до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який відмовився від мобілізації та рік ховався від ТЦК. Про це йдеться у вироку Уманського міськрайонного суду Черкаської області, передають Патріоти України.

За даними суду, чоловік 14 серпня 2023 року чоловік пройшов ВЛК, яка визнала його придатною до мобілізації. Чоловіку дали повістку, проте він так і не прийшов до ТЦК. Житель Черкащини ж натомість поїхав на заробітки території Миколаївської та Кіровоградської областей.

На суді чоловік провину визнав та розкаявся. Він пояснив, що дійсно "було вручено повістку про необхідність явки до центру комплектування, однак він на вказану дату не з`явився, оскільки був п`яний. Про причину неявки не повідомив, за повторною повісткою в центр не з`явився".

Суд проаналізував матеріали справи та визнав чоловіка винним за статтею 336 ККУ. Його засудили до 3 років позбавлення волі.

"О, а я спав у твоєму ліжку!": Журналіст розповів курйозну історію із життя ексміністра Кулеби

середа, 11 вересень 2024, 19:28

Журналіст Юрій Марченко розповів курйозну історію про вже звільненого міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу. Про це він написав в соцмережі Instagram, передають Патріоти України. Він розповів, що раніше періодично спілкувалися. Одного разу н...

Дешево більше не буде: Чому українцям продаватимуть популярний продукт за високими цінами

середа, 11 вересень 2024, 18:56

Цінові рекорди у Європі активізують здорожчання вершкового масла в Україні. При чому зростають як експортні, так і внутрішні ціни. І якщо у зовнішній торгівлі невдовзі може статися обвал вартості продукту, то в самій Україні вона продовжуватиме зростат...