​Чоловік побив ногами інваліда через образу дівчини - інцидент потрапив на відео

У четвер, 6 серпня, в Дніпрі чоловік заступився за дівчину і побив інваліда. Про це повідомляє ресурс "Дніпровська панорама", передають Патріоти України.

За словами очевидців, біля ТЦ "Дафі" чоловік на милицях почав обзивати дівчину, яка проходила повз. Її супутник вирішив заступитися і повалив кривдника на землю. Він почав бити його ногами.

На знятих кадрах видно, як нападник б'є інваліда, а він кричить і просить першого зупинитися. В цей же час з супутниця нападника намагалася зупинити його і відтягнути.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...