Чоловік помер на місці: Під Києвом ротвейлер загриз на смерть людину (фото)

Під Києвом правоохоронці оголосили підозру власниці ротвейлера, який загриз чоловіка. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області, передають Патріоти України.

Трагедія сталася в місті Боярка Києво-Святошинського району. Собака напала на місцевого жителя і покусала його. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Тіло загиблого направили на проведення судово-медичної експертизи. Встановлено, що смерть чоловіка настала в результаті рваної рани правої гомілки з ушкодженням судин.

Під час проведення досудового розслідування також встановлено, що 32-річна власниця вигулювала свою собаку без повідка і намордника, незважаючи на те, що зазначена порода визначається, як потенційно небезпечна.

Слідчі поліції повідомили жінці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство.

Доведеться затягнути паски? Тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку: Скільки коштуватиме кВт*год

четвер, 18 квітень 2024, 6:50

В Україні тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку. До травня, ймовірно, в уряді не встигнуть ухвалити рішення. Якщо до нової хвилі атак РФ на енергосистему в Міненерго спростовували заяви про плани підняти ціни на струм, то зараз відкрито г...

Український легіонер героїчно витяг "Реал" у протистоянні з "Манчестер Сіті": Результати чвертьфіналів Ліги чемпіонів УЄФА

четвер, 18 квітень 2024, 6:15

У чвертьфіналі Ліги чемпіонів 2023/24 мюнхенська "Баварія" вибила лондонський "Арсенал", а українець Андрій Лунін забезпечив мадридському "Реалу" перемогу над англійським "Манчестер Сіті". . Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матчі-відповіді. "Баварія" – "...