Втік від дружини і дітей: Чоловік порушив жорсткий карантин і не хотів повертатися додому - краще штраф

Італієць вирішив покататися на велосипеді попри жорстокий карантин лише через те, щоб не сидіти вдома з дружиною та доньками. Його зупинила поліція біля Флоренції та виписала штраф, передають Патріоти України.

Коли правоохоронець запитав чоловіка про такий вчинок, він розвів руками і зізнався: "Я втік, бо більше не зміг сперечатися з дружиною і доньками. Краще заплатити штраф, ніж бути з ними вдома".

Проте, вислухавши виправдання велосипедиста, поліцейський все одно оштрафував його і наказав повертатися додому. Відомо, що чоловік проїхав кілька кілометрів до того, як його зупинила поліція. Він мав намір виїхати за місто.

Наголосимо, що Італії у зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19 діють жорсткі обмежувальні заходи, зокрема забороняють фізичні вправи на свіжому повітрі, в тому числі і їзду на велосипеді.

У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:34

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...

Українці мають заплатити податки навіть за ті квартири, які отримали десятки років тому: Названо суми та терміни

неділя, 5 травень 2024, 8:30

В Україні влітку треба платити податки на нерухомість (квартири та будинки). Податок платиться за минулий рік і за площу, яка перевищує 60 квадратів для квартир та 120 квадратів для будинків, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Де...