Чоловік потрапив за ґрати через... орфографічні помилки (фото)

Житель Великої Британії опинився за ґратами через орфографічні помилки. Суд заборонив 48-річному Гері Янгу спілкуватися з колишньою подругою, однак чоловік продовжив писати їй, використовуючи чужий акаунт. Про це пише Kent Online, передають Патріоти України.

Жінка впізнала свого переслідувача за стилем письма, особливо за характерною лексикою та орфографічними помилками. Чоловік завжди неправильно писав слово "Сомерсет" (Somerset — Sommerset). Після її скарги в поліцію Янга заарештували.

Спочатку чоловік усе заперечував, але поліцейські попросили його написати слово "Сомерсет". За порушення судової заборони британця засудили до року позбавлення волі. Потім 48-річний чоловік зізнався, що зв'язався зі своєю колишньою партнеркою, сказавши, що був у стані алкогольного сп'яніння та хотів лише побажати їй добра.

На момент скоєння злочину на нього поширювався запобіжний захід, а також умовний вирок, винесений у березні минулого року за три злочини, пов'язані з оголенням. "Наприкінці бесіди обвинувачений заявив, що надсилав повідомлення не зі шкідливості, що він бажав жертві всього найкращого та що хотів жити з нею далі", — розповів прокурор Крейг Еванс.

Видання зазначає, що дев'ять років тому Янг також був засуджений за те, що докучав іншій жінці телефонними дзвінками відвертого характеру.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...