Спеціально для ворогів? Чоловік продає на OLX меч, який... “приносить хвороби” (фото)

У Чернівецькій області продається “містичний” меч, який нібито “приносить хвороби”. Відповідне оголошення з’явилося на сервісі ОЛХ, зазначають Патріоти України.

Власник меча стверджує, що знайшов Мечі на Прикарпатті, він був акуратно обгорнутий у тканину і навмисно розламаний, після чого заритий у землю. Уточнюється, що меч був знайдений за допомогою металошукача. Також продавець стверджує, що меч не піддавався реставрації.

В оголошенні сказано, що меч “приносить в будинок хвороби”, які зникають відразу ж, якщо річ винести за межі будинку. “Хочете вірте хочете ні, але факт є факт з ним щось не те”, – пише продавець.

Меч продається за 30 000 гривень. Підкреслюється, що торгуватися продавець не має наміру. В даний момент оголошення на ОЛХ вже переглянули 6 тисяч користувачів сервісу.


Оскарження висновку ВЛК можливе: Офіцер розповів, як це відбуватиметься

вівторок, 7 травень 2024, 18:22

Можливість оскарження рішення військово-лікарської комісії залишиться в оновленому законодавстві. Про це заявив в ефірі телемарафону офіцер Центральної військово-лікарської комісії Дмитро Мірошніченко, передають Патріоти України. "Ми її удосконалили. В...

Позиція однозначна: Українці відповіли, що влада повинна зробити з УПЦ Московського патріархату

вівторок, 7 травень 2024, 17:56

У квітні 2024 року 83% українців вважають, що держава в тій чи іншій мірі має втрутитися в діяльність УПЦ Московського патріархату,передають Патріоти України. Зокрема, 63% вважають, що ця церква має бути повністю забороненою. Ще 20% зараз виступають за...